25 de ani de libertate culturală

IMG_1557

Centrul Internațional de Cultură și Arte „George Apostu” a sărbătorit zilele trecute 25 de ani de la înființare. Iar ca această zi să fie și mai importantă soarta a legat-o de un alt eveniment: Trecerea centrului cultural în patrimonial public al statului, astfel încât el să nu poată fi vândut sau închiriat, altfel spus – distrus.
Manifestările prilejuite de înființarea centrului au avut loc la Universitatea George Bacovia în prezența a numeroși oameni de cultură, profesori universitari, oameni politici, cadre didactice dar și elevi și studenți. Veniți din țară sau din Republica Moldova aceștia i-au mulțumit dir. Geo Popa pentru cei 25 de ani de cultură dar și pentru ceea ce va realiza în continuare.

La rândul său, directorul Geo Popa a ținut să mulțumească și să “răsplătească” instituțiile de învățământ din țară. Și Colegiului NV Karpen, prin directorul Remus Cazacu, i-au fost înmânate diploma și medalia aniversară.
Îi dorim Centrului Internațional de Cultură și Arte “George Apostu” viață lungă.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web