Conferința ,,ABC ul Numerologiei”

12068820_907864602628447_2022704970134226090_oMioara Iacob, numerolog si terapeut, va invita joi, 8 octombrie 2015, ora 18:30, la Salonul de Piane, la o intalnire cu cifre, date de nastere, destine …
Se va vorbi despre cifre si semnificatia lor in viata noastra.

Stiind cine suntem, cum suntem structurati din punct de vedere numerologic (suflet, destin, eu, umbra, etc …), ne ajuta sa avem o imagine de ansamblu a fiintei noastre (abilitati, talente, umbre, conflicte, pasiuni, predispozitii, etc …), informatii valoroase care ne vor ajuta in stabilirea unei traiectorii de crestere si imbunatatire.
Numerologia este o stiinta antica, considerata stiinta care ,,diagnosticheaza” caracterul, derivata din invataturile lui Pitagora.
El afirma ca numerele sunt principii cosmice divine si ca numele unui individ si data lui de nastre determina talentele sale si misiunea sa in viata.

In data nasterii sunt prezente numere care individualizeaza caracteristicele noastre si orientarea pe care o avem in viitor.
Asa cum spunea Platon, fiecare dintre noi vine ca o ,,ghinda”, o samanta, in care sunt ascunse talentele noastre si proiectul vietii noastre, structurate in ADN.
Numerologia ajuta sa ne cunoastem si sa ne aliniem cu vocatia la nivelul cel mai profund de Indumnezeire si contopire cu Universul.

Conferinta ,,ABC ul Numerologiei” – Întalnirea este pentru toți, intrarea: GRATUITA!
Relatii si rezervari la tel:

0745613399 Mioara Iacob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web