Un nou început, un nou an scolar la Karpen

DSC_0410Luni, 14 septembrie s-a dat startul noului an scolar. Colegiul ” Nicolae Vasilescu Karpen” si-a deschis portile elevilor prin festivitatea de premiere dar si prin invitati de seama.
Primul care a luat rândul la cuvânt a fost domnul director, Remus Cazacu, care a trecut în revista reusitele Colegiului Karpen, dar si proiectele viitoare. Din partea Primariei Municipului Bacau, a urat un an plin de performante si multe rezultate exceptionale, domnul viceprimar, Radu Ababei. Domnul consilier, Ilie Bîrzu a dori sa fie alaturi de marea familei Karpen si a tinut sa felicite cadrele didactice pentru munca depusa în anul ce tocmai a trecut dar si sa ureze elevilor mult succes în noul an scolar.
Domna inspector Cora Nechita a venit din partea Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, sa ureze mult succes în noul an scolar atât elevilor cât cadrelor didactice.
Festiviatea a continuat prin premierea elevilor care s-a înscris la tombola din cadrul “Ofertei Educationale” pentru anul scolar 2015-2016. Câstigatorii sunt : Dicu Alexandra Georgiana, Vasilica Marian si Coteanu Cosmin Gavril.

Echipa Adolescenta Media ureza mult succes în noul an scolar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web