SCHIMBĂRI LA KARPEN

DSC_0417

Începutul de an școlar 2015 – 2016 surprinde plăcut atât elevii, părinții dar mai ales cadrele didactice de  la Colegiul NV Karpen din Bacău. Pe timpul vacanței s-a lucrat intens la modernizarea curții liceului fiind puse pavaje pe aleele către intrarea elevilor corp A, către corpul adminstrativ, către bibliotecă, către intrarea principală dar și  cele secundare corp B. Cel mai spectaculos și care este în concordanță cu atmosfera de nou și început, este pavarea întregii parcari.

Curtea interioară a Colegiului NV Karpen Bacău

SALA DE CONFERINȚE

O altă lucrare începută de curând și care va aduce un plus de confort cadrelor didactice dar și consiliului elevilor este Sala de Conferințe. Aceasta se realizează în curtea interioară din Corpul A (Pătrățel cum mai era denumită această curte de către elevi). Sala va avea ca destinație finală realizarea într-un mod și mai plăcut a Consiliilor Profesorale, a ședințelor de catedră, a ședințelor Consiliului Elevilor, a spectacolelor elevilor de liceu și grădiniță.

SALA  DE FITNESS

Începută acum aproape jumătate de an, sala de fitness se dorește o diversitate la ora de sport. Pe lângă posibilitatea de a juca fotbal pe terenul sintetic de fotbal din curtea liceului sau în sala de sport, șah, tenis de masă, tenis de câmp, baschet, volei etc iată că se oferă și această oportunitate cine dorește poate face ora de sport și în sala de fitness. Dotată cu echipament modern sportiv, sala mai are în dotare și saună, vestiare, dușuri,  grup social  precum și sistem wireless dar și sistem de supraveghere video și de sonorizare.

BAZA DE INSTRUIRE PRACTICĂ – BANQUETING

Exteriorul etajului unde vor face practică viitorii ospătari și  bucătari este gata, urmând ca până la finele anului calendaristic să poată fi dat în folosință. În prezent echipa de muncitori de la colegiu lucrează la amenajarea interiorului a ceea ce se dorește a fi  “Master Chef de Karpen”. Vă reamintim spațiul destinat practicii celor de la banqueting NV Karpen s-a realizat prin supraetajarea cantinei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web