AG Weinberger & George Baicea Band, în concert la Theaterstock

AGWeiinberger

AG Weinberger

Teatrul Municipal „Bacovia” invită publicul Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului „Theaterstock”, duminică, 9 august, de la ora 22.30, la o întâlnire – eveniment, cu AG Weinberger & George Baicea Band. Cunoscutul artist, promotor al blues-ului american în România, va oferi spectatorilor Theaterstock, împreună cu prietenii săi muzicieni, o seară cu „strălucire sonoră şi generozitate creativă”, care se va derula sub sloganul „1st Blues GetTogether”.

Evenimentul este „o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, întocmai cum îi stă bine Blues-ului bine cântat”. A.G. Weinberger si-a dorit sa devina chitarist de rock’n’roll de la vârsta de zece ani, la 16 ani a câştigat primul onorariu ca muzician, la 31 de ani, ]n 1996, a concertat prima dată în America iar în 2007 a fost selectat pentru Premiile Grammy.

Sunteti asteptati în număr cât mai mare la concertul de duminică seară, la scena din faţa Hotelului Decebal, pe toţi cei care iubiţi muzica de bună calitate, cântată „pe viu”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web