Flori, Fete, Biciclete

11693891_1635062340111197_267946524259962154_nPentru că există din ce în ce mai multe domnișoare și doamne care merg pe bicicletă în Bacău,  vineri, 24 iulie 2015, se organizeaza la cerințele fetelor, adunarea băcăuancelor pe bicicletă, urmată de o plimbare pe străzile din centrul orașului.

La eveniment sunt bineveniți și băieții, care sunt invitați să le însoțească și să le încurajeze pe fete!

Adunarea va avea loc la ora 19:30 în Parcul Trandafirilor, urmând ca în maximum jumătate de oră să se porneasca pe urmatorul traseu: Centru – Policlinică (Ciupercuțe) – strada Războieni – Statuia lui Ștefan cel Mare – strada Mihai Viteazul – Piața Tricolorului (Casa de Cultură).
Traseul pe Google Maps: https://goo.gl/Rc4BGD

Dress code-ul include haine vaporoase, coronițe, bucle și plete în vânt și, desigur, flori în coșurile bicicletelor.

Principalul scop al acțiunii este de a forma o comunitate a fetelor din Bacău care merg cu bicicleta, urmat de dorința de a încuraja și celelalte doamne și domnișoare carora le place sa mearga pe biciclete, însă sunt încă dominate de ideea preconcepută cum că ciclismul e un sport pentru băieți.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web