De la suflet la suflet, pentru Ursache Vlad Mihăiţă!

concret-caritabilOamenii au nevoie de oamenii, pentru că numai aşa se pot scrie poveşti frumoase, se pot vedea zâmbete şi se poate creea acele momente unice, pe care ni le dorim oricând. Haideţi să scriem o altă poveste frumoasă alături de artiștii din ,,100 Celo Cvartet” , care oferă un spectacol minunat pentru al ajuta pe Vlăduţ, băieţelul Mihaelei Ursache.

Acesta suferă de hidrocefalie irecuperabilă şi cu toate astea acesta luptă pentru viaţa lui. El are 11 ani, însă are nevoie de noi pentru a trăi,noi putem face ca el şi fraţii lui: Raluca şi Răzvan, împreună cu părinţii lor să trăiască mia bine şi să nu depindă doar de un salariu şi indemnizaţia  de handicap a lui   Vlăduţ.

Evenimentul va fi prezentat de Mioara Iacob de la Salonul de Piane, iar muzica va fi imbinata cu cateva texte de Octavian Paler, in lectura Ioanei Bour şi Ştefaniei Micu.

Vrei şi tu să scrii o poveste frumoasă?

Atunci, vino, alături de noi, Miercuri, 8 Iulie la Sala Ateneu din cadrul Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău, şi  îl vei ajuta pe Vlăduţ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web