Baczó Tünde, din nou pe scena Teatrului Bacovia in Bacău

DSC_0412Ziua de 3 iulie 2015, a fost încheiată într-o atmosferă magică, începând cu ora 19:00, la Teatru Bacovia în Sala Mare. Mioara Iacob alături de Teatrul Bacovia , au adus-o pe coregrafa de dans contemporan, Baczó Tünde publicului băcăuan , pe care l-a încântat prin modul extraordinar de interpretare a evoluţiei ciclului uman de viaţă, care trece uneori atât de repede încât nici nu realizăm.
Înainte de a începe spectacolul propriu-zis, cei prezenți, au avut parte de un moment de reamintire a clipelor minunate trăite alături de Mioara Iacob şi concertele pentru suflet , care deşi au început ca un joc, au crescut generaţii , au făcut părinţi mândri şi mulţi oameni fericiţi .
Mioara Iacob a ţinut să mulţumescă în special Colegiului “George Apostu” şi Primăriei Bacău dar şi partenerilor media , însă cele mai mari mulţumiri au fost adresate publicului , deoarece ei au fost cei care au făcut ca “magia” să funcţioneze.
Spectacolul a durat 50 de minute , însă au fost 50 de minute pline de expresivitate, de sentimente şi de trăiri puternice . De la început s-a creeat o stare de magie , de inedit şi de fantastic, având impresia că priveşti o poveste de viaţă .

La sfârşitul spectacolului, artista a fost îndelung aplaudată şi a primit trofeul câștigat în cadrul Galei Star.

Reporter: Ioana BOUR
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web