Școala de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine”

image_viewerConsiliul Elevilor împreuna cu Asociația Generației de Azi, organizează în perioada 3-10 august ediția a doua a Școlii de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” in localitatea Corbu din Jud.Constanta.

A doua ediție  va reuni un număr de 70  tineri, cadre didactice și invitați timp de o saptamana. Tema proiectului este comunicare si oratorie, dezbatere si argumentare. Participanții vor avea în program cursuri de dezvoltare personală (debate, teatru-forum, journalism/reportaj etc.) și discuții libere  menite să le mărească motivația (susținute de modele de viață demne de urmat), toate îmbinate cu activități recreaționale (caic, canoe, tir cu arcul, alpinism, inot, jocuri în aer liber etc.).

Persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani ce doresc să participe o pot face prin depunerea unei aplicații pe platforma Wedu până la data de 12 iulie 2015. Este necesar ca pentru depunerea aplicațiilor să aveți cont pe platforma Wedu. Participanții selectați trebuie să aibă împlinită vârsta minimă în momentul sosirii la Școala de vară sau să nu depășească vârsta maximă. Persoanele care doresc să aplice sunt rugate să completeze toate câmpurile existente în formularul de aplicare. În caz contrar, aplicația va fi invalidată pe loc.

Mai multe detalii gasiti pe www.wedu.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web