Bacalaureat 2015 – Proba scrisă la Limba Română

bacalaureat_2014_2015_Prima proba de la Bacalaureat 2015 a inceput astazi cu testul la limba şi literatura română, la care sunt prezenti aproximativ 150.000 de elevi. Noutatea acestei sesiuni o reprezinta faptul ca lucrările vor fi corectate, în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul.

Calendarul acestei sesiuni continua cu ziua de marţi 30 iunie in care este programata proba scrisa la limba şi literatura maternă (maghiară, germană, slovacă, ucraineană, sârbă sau croată). Miercuri 1 iulie va urma proba obligatorie a profilului, (matematică pentru absolvenţii profilului real şi istorie pentru cei de la profilul umanist),  iar vineri3 iulie – proba la alegere a profilului şi specializării (biologie, fizică, , logică,geografie, informatică, chimie, sociologie, psihologie, economie sau filosofie).

Ca de fiecare data Adolescenta Media va tine la curent cu subiectele, baremele dar si rezolvarea subiectelor Live, asa ca ramai cu noi sa afli primul ce au primit astazi candidatii la examenul de Bacalaureat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web