Vine Târgu’ de Sân’ Petru

aaIncepand cu data de 26 iunie, pana inclusiv pe 29 are loc in Bacau, ca in fie care an Hramul de Sân’ Petru. Cu aceasta ocazie pe langa multele targuri si manifestari, bacauanii vor avea parte si de cateva concerte ale caror invitati vor fi printre altii: Leyla D, Ion Paladi, Lidia Buble, Maxim, etc.

Noutatea acestui an o reprezinta locatia, care va fi zona centrala a orasului. Astfel in cadrul evenimentului, va fi utilizată parcarea privată a Hotelului Moldova Bacău, pentru amplasarea de terase, precum şi o suprafaţă de teren, de asemenea aflată în proprietate privată, în imediata vecinătate a Teatrului de Animaţie. Vor fi amplasate terase în parcarea publică şi privată din faţa Hotelului Moldova, precum şi organizarea unui târg al meşterilor populari în Parcul Catedralei. Scena Primăriei care va fi amplasată în Parcul Trandafirilor Bacău, zona fântânii arteziene, pe care vor fi prezentate programe artistice şi culturale, susţinute de solişti de muzică populară şi etno.

Sursa: www.bacaulactiv.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web