Placerea paradoxului

IMG_8566

Paradoxal pentru unii ar fi ca sa vii la scoala din placere.

Dar tocmai asta ar trebui sa se intample. Sa mergi la scoala cu drag. Pentru ca aici iti faci prieteni, aici socializezi zi de zi, aici inveti ceea ce iti place (sau asa ar trebui). Dar teoretic, pentru ca inca nu stim ce ne place, ar trebui sa fim foarte deschisi la nou si sa prindem orice oportunitate. Mergand zilele trecute pe holurile scolii am gasit intr-o anexa abia inaugurata cateva eleve muncind cu drag la masinile  de cusut. Daca imi amintesc bine  erau primele lor cusaturi. Nu asta m-a impresionat ci faptul ca stateau dupa ore sa invete ceva pentru ele.

Nu pentru nota, nu pentru scoala, nu pentru parinti. Sa stii sa cosi, sa stii sa realizezi o rochie, un sacou sunt doar cativa pasi pentru a te implini in viata si toate sunt la doar cateva cusaturi, daca ai si talent, sa lansezi linia ta vestimentara. Stiu ca am mers departe dar daca nu ar fi mers mintea omului inainte, cu siguranta dinozaurii povesteau azi despre disparitia omului ca specie.

Felicit pe aceasta cale elevii care folosesc timpul in scopul lor. Dedicati pasiunilor lor. Fie ca e vorba de sport, muzica, desen, electronica, aeromodelism si multe altele.

Nu am putut sta fara sa fac si cateva fotografii iar daca va incanta idea de a invata sa coaseti la masina de cusut exista pentru cei din Karpen si nu numai  atelierul “NOI FACEM!” finantat de catre YouthBank. Detalii la dna ing. laborant Daniela Andronic  in sala L12 bis.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web