Cupa Adamas editia a III-a

11232000_10203418458415960_1059049057_oPe 16 si 17 mai, Sala de Atletism din Bacau va gazdui cea de-a III-a editie a Cupei Adamas, competitie internationala de dans sportiv, eveniment organizat de Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.). Cele doua zile de concurs vor aduce pe ringul de dans aproximativ 1800 de sportivi ce vor concura pe categorii de varsta si clase valorice.

Sambata, 16 mai, concursurile se vor desfasura in patru programe, pe parchet evoluand sportivii din clasele oficiale. Duminica, 17 mai, sunt programati debutantii, fetele solo si concursurile de formatii.

La grila de start, pe langa perechile cele mai importante din dansul sportiv romanesc, se vor alinia si dansatori din Republica Moldova, Rusia, Ucraina si Bulgaria. Competitiile vor fi jurizate de 25 de arbitri romani si straini, iar sportivii ce vor ajunge in finale vor fi recompensati cu cupe, diplome, medalii si cadouri din partea sponsorilor.

„Aceasta este cea de-a III-a editie a Cupei Adamas pe care o organizam, dar este pentru prima data cand avem sportivi din mai multe tari. Am facut eforturi sustinute pentru reusita acestei competitii si multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi, pentru ca trebuie sa intelegem ca acest eveniment nu este doar al sportivilor bacauani ci a intregii comunitati”, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, Romeo Tanasa, presedintele C.D.S. Adamas Bacau.

Evenimentul va cuprinde si doua competitii de vals vienez pentru amatori, la care pot participa cei care vor sa incerce emotiile ringului de dans. Asadar, in acest sfarsit de saptamana, Bacaul devine capitala dansului sportiv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web