MTV la Karpen

IMG_4457

Fundaţia MTV  Staying Alive din America finanţează proiectul DOAR EU, proiect ce se desfăşoară în acest an şi în Bacău doar la Colegiul NV Karpen.

Practic elevii de la toate clasele din Karpen stau de vorbă cum să se protejeze de infecţia cu HIV, cum să folosească corect prezervativul, care sunt metodele de contracepţie, care sunt simptomele infecţiilor cu transmitere sexuală etc. Pe lângă toate acestea, doar pentru şcolile participante, există şi un concurs unde 7 elevi pot merge la mare GRATIS.

Tot în cadrul proiectului DOAR EU se va organiza în toamnă un workshop pentru 15 profesori cu privirile la tehnicile folosite în organizarea de sesiuni pentru elevi cu temele de mai sus.

Anul acesta Fundaţia MTV finanţează proiectul şi pentru liceele din oraşele: Focșani, Panciu, Mărășești, Adjud, Onești, Bacău și Râmnicu Sărat.

Anul trecut proiectul a juns în 6 licee din Alexandria, Călărași, Curtea de Argeș, Giurgiu, Târgu Bujor și Tecuci si anume: Colegiul Național “Spiru Haret” Tecuci, Liceul Tehnologic “Eremia Grigorescu” Târgu-Bujor, Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan” Giurgiu, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Călărași, Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Alexandria, Liceul Tehnologic “Constantin Dobrescu” Curtea de Argeș. Au beneficiat de aceste informaţii peste 4000 de liceeni, fiind distribuite aproximativ 10.000 de prezervative și 3000 de reviste de benzi desenate.

Pe pagina www.doareu.com găsiţi tot felul de explicaţii despre viaţa sexuală dar aici aveţi şi un consilier ONLINE ce vă răspunde la problemele vostre, totul este anonim.

Salutăm iniţiativa celor de la Fundaţia MTV şi invităm tinerii să se implice în astfel de proiecte astfel încât să existe din ce în ce mai puţini oameni infestaţi cu HIV.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web