NICOLE CHERRY si DORIAN POPA live în Bacău

11024792_889005584500387_8364325879719883781_nVino luni, 1 iunie, la ora 19:00, la Teatrul de Vară din Bacau să retrăiești magia copilăriei alaturi de NICOLE CHERRY si DORIAN POPA într-un megaconcert live!!!

Pe 4 mai, NICOLE CHERRY a lansat un nou videoclip. Fanii o pot vedea pe artista, alături de dansatorii săi, atât îmbrăcată office, la costum, executând mişcări sincronizate perfect, cât şi purtând haine colorate, pregătită pentru distracţie, având o coregrafie plină de energie.

Piesa ‘Până vine vineri’ are un aer fresh, de vară, la care am lucrat intens. A fost o experienţă nouă pentru mine, deoarece am vrut să aduc un sound diferit de ceea ce am lansat până acum, o piesă de impact, cu influenţe puternice. Am dorit că acest nou single să vină ca o schimbare pe piaţă muzicală, mai ales că producţia, pe versuri în limba română, te duce cu gândul la un hit ce poate cuceri întreg globul, nu doar România! Sper, din tot sufletul, să vă bucuraţi, din plin, de noua mea piesă!”, a spus Nicole Cherry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web