„Ora Pamantului”, un eveniment sustinut si de Arena Mall

DSC_0281Ora Pământului constă în stingerea luminilor și deconectarea echipamentelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de către instituții și unități economice.

Sambata, 28.03.2015, în intervalul orar 20:30-21:30, Arena Mall va stinge o parte din corpurile de iluminat (până la limita de siguranță), atât în interior cât și în exterior, pentru a contribui la reducerea impactului acestora asupra mediului.

La aceasță acțiune participă și o parte din chiriașii noștri, prin stingerea luminilor care nu afectează desfășurarea activității obișnuite, în intervalul respectiv.

Astfel, considerăm că vom transmite clienților un mesaj important în ceea ce privește preocuparea noastră față de protejarea mediului înconjurător. Acțiunea nu va afecta programul de funcționare a centrului comercial sâmbătă, 28.03.2015, respectiv 10:00-22:00.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web