O seara petrecuta alaturi de Elena Gheorghe

01DSC_0994Duminica,15 Martie, publicul bacauan , a întâmpinat cu multa bucurie venirea Elenei Gheorghe în incinta galeriei Cora Bacau, pentru a sustine un concert plin de energie si voie buna .

Artista a fost asteptata cu mare bucurie de cei mici dar si de publicul adolescentin . Elena a fermecat publicul , ca de fiecare data prin vocea ei desavârsita dar si prin faptul ca a oferit autografe si a facut poze la sfârsitul concertului .
Împreuna cu band-ul său, artista a încântat publicul cu hituri ca : “Disco romancing”, “Amar tu vida” , “Ochi tai caprui” , “Ecou” , “Pâna dimineata” dar si hituri internationale ca de exempluu, “Impossible” . De asemenea nu a lipsit hitul care a fost la Eurovision , “The balkan girls” care a fost fredonat cu multa pasiune de adolescenti .
Un val impresionant de emotii care a fost transmis de artista prin cel mai nou hit al ei, “Mama” .
Astfel a fost încheata o frumoasa seara de duminica , alaturi de Elena Gheorghe una dintre cele mai apreciate si iubite artiste ale momentului .

Reporter: Ioana BOUR
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web