YouthBank te finanțează ! REPORTAJ

DSC_8649

Pe 10 martie, o zi de primavara destul de placuta , chiar daca soarele nu zambea asemenea unei zile de mai , elevi ai colegiului N V Karpen impreuna cu profesorul coordonator Paul Cucu , am plecat spre Banca Română de Dezvoltare din Bacau , unde avea loc o intalnire cu cei de la YouthBank .

Cand am ajuns la BRD , am intrat cu niste batai neincetate ale inimii , nestiind exact cine ne va intampina sus , la etajul 5 unde trebuia sa ne adunam cu totii . Se oprise liftul, simtisem cum stomacu-mi era-n aer , am rasuflat usor si ma indreptam usor spre cei de acolo.

Ajunsesem , inima imi batea la fel de tare , aveam o emotie in mine inexplicabila fiind in fata tuturor elevilor care erau acolo din liceul Gheorghe Vranceanu cat si din Vasile Alexandri . Eram cam in jur de 50 de elevi cu diferite preocupari pana ca Ozturk Gianina , coordonator pentru YouthBank , sa ne capteze placut atentia .

Ozturk Gianina a inceput sa ne explice ce urmareste acest proiect “YouthBank” afirmand ca “ei cer in primul rand seriozitate , implicare si colaborare ” . Membrii YouthBank-ului , care erau si ei elevi de varste apropiate noua , ne-au prezentat ce au facut in cadrul proiectului , cum au inceput si ce fel de activitati au demarat . La un moment dat o membra a YouthBank-ului afirma faptul ca “a fost o experienta unica , noi reusind sa promovam firma Pambac ” . Vorbeau foarte degajati , cu simtul umorului si cu ideea de a nu plictisi niciun elev , reusind sa-mi capteze atentia in totalitate . Dupa ce au terminat de spus ceea ce au avut pregatit , coordonatorul lor i-a prezentat pe toti cei 16+2 membrii membrii , impreuna alcatuind o impresionanta familie a voluntariatului . Consider ca astfel de intalniri sunt foarte benefice noua elevilor cat pentru formarea caracterului si pentru a descoperi cat de responsabili suntem de resursele alese .

Ești licean și ai o idee pentru schimbarea comunității? YouthBank te finanțează !

Detalii despre acest proiect gpăsești și pe www.bacau.youthbank.ro

Autor: Paula  ARVA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web