Concertul caritabil pentru voluntarul din tine

DSC_0681 Fundaţia de sprijin comunitar (F.S.C) a realizat , vineri 27 februarie 2015 împreună cu Liga Studenţească şi câteva licee băcăuane , dintre care amintim : Vasile Alecsandri , Henri Coandă , Gheorghe Vranceanu dar şi cu sprijinul consiliului local şi al primăriei Municipiului Bacău , un concert caritabil care a avut scopul de a strânge fonduri pentru creearea unei şcoli de vară pentru copiii din comuna Corbasca .

Spectacolul a adunat mai multe talente în ascensiune din judeţul Bacău dar a avut şi sprijinul cântăreţei Alina Eremia. Concertul a debutat cu majoretele liceului Gheorghe Vranceanu. Unul din coordonatorii de bază a acestui proiect este Daniel Mugureanu , o parte importantă a asociaţiei de sprijin comunitar Bacău împreună cu voluntarii : Mocanu Raluca , Buganu Ștefania , Alexandra Armeanu , Roşu Roxana , Niţă Alina şi mulţi alţi au reuşit să reunească pe scena Teatrului de Vară tineri artişti ca : Irina Horvat , trupa de dans Unknown Crew , Diana Nichita , Bogdan Chiriţă , Vlad Dima şi Cristina Stoica , Lorena Ilie , Aura Ioana Măndița , Ştefan Liche, trupa First Step dar a adus şi membrii din cadrul Centrului de zi Speranţa care au fost acompaniaţi de elevii talentaţi ai Colegiului de Arta “George Apostu” .

Surpriza şi marea bucurie a elevilor din liceele băcăuane a fost actriţa şi cântăreaţa ,Alina Eremia care a debutat pe scenă pentru prima dată alături de fratele său , Mircea . Cântăreaţa a cântat piese ca : We found love , Cum se face, Când luminile se sting , dar cel mai important moment a fost acela în care şi a chemat fratele pe scenă şi au cântat impreuna piesa adorată de adolescenţi : În dreapta ta . După duetul celor doi , Mircea a încântat publicul cu piesa Decât să minţi , piesă ce face parte din repertoriu lui Guess Who . Spectacolul a fost încheiat de trupa de dans , First Step şi cu multe mulţumiri adresate publicului şi sponsorilor şi bineînţeles cu gândul că am putut ajuta comunitatea în care ne aflăm .

Foto & Video: Ionut UNGURU
Reporter: Ioana BOUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web