INNA in concert la Bacau

catsArena Mall își invită clienții  la un concert extraordinar INNA. După spectacol, artista va susține o sesiune de autografe, timp de 2 ore.

Inna este cea mai cunoscută artistă româncă de peste hotare, adoptând un stil muzical dance. A început să colaboreze cu echipa de producători Play&Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, “Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

În 2009, Inna a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada. De anul acesta, Inna este unul dintre numele Atlantic Records, casa de discuri celebră care promovează artiști din toate zonele muzicale, în portofoliul acesteia numărându-se nume precum Bruno Mars, Coldplay sau Lykke Li.

Artista a colaborat cu nume de talie internațională precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Play&Win, Yandel și alții. Puteți urmări toate videoclipurile și colaborările INNEI pe YouTube!

CONCERTUL CU INNA VA INCEPE PE 23 IANUARIE, LA ORA 19:00, LA PARTER!

SESIUNEA DE AUTOGRAFE VA FI IMEDIAT DUPA, TOT IN ZONA SCENEI UNDE INNA VA INTEPRETA PIESELE VOASTRE FAVORITE!

INTRAREA ESTE LIBERA!

 

Sursa: www.arenamall.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web