Primiti cu colindul?

DSC_0805Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani, in pragul sarbatorilor de Craciun, Primaria Comunei Racaciuni organizeaza un spectacol traditional de colinde si obiceiuri de iarna. Anul acesta evenimentul s-a desfasurat luni,22 decembrie la Casa de Cultura din comuna.

Concertul a debutat cu un grup de elevi de la Colegiul National de Arta “G. Apostu” reuniti sub numele de “Carismaticii”, dupa care au urcat rand pe rand pe scena, Grupul de Asistati de la Spitalul GÎŞTENI, Grupul vocal – folcloric „Vatra satului” din Bereşti-Sacut, condus şi coordonat de d-na prof. Marinela Constantin, urmat de Andrei Rebegea, care a incantat publicul cu cateva cantece tematice de sarbatori, dar si Ansamblul “Plaiuri Bacauane”condus de prof. ROBERT COSTROVANU.

Atractia serii a fost recitalul lui AUREAL MOLDOVEANU, un artist prezent pe toate posturile de televiziune, cu o discografie importantă, un artist care care colindă ţara în lung şi în lat, susţinând spectacole deosebite şi încântând publicul cu prezenţa şi vocea sa frumoasă.

Seara s-a incheiat cu mult asteptatul foc de artificii.

Foto & Video: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web