„Steluţele de cristal” au strălucit în dans pe scena Sălii ”Ateneu”

DSC_0141Copiii pasionaţi de dans şi de design vestimentar, din judeţul Bacău, au intrat la sfărşitul săptămânii trecute în competiţie în cadrul celei de-a III-a ediţii a Concursului Judeţean de dans modern şi costumaţii realizate din materiale reciclabile ”Steluţe de cristal”, organizat de Palatul Copiilor Bacău. Evenimentul a reunit duminică, 14 decembrie, pe scena Sălii ”Ateneu”, dansatori cu vârste între 4 şi 18 ani de la Palatul Copiilor Bacău şi de la cluburi şi şcoli din judeţ. „Steluţele de cristal” şi-au dovedit talentul artistic şi pasiunea pentru poezia mişcării, în momente de dansuri tematice, inspirate de magia Sărbătorilor de iarnă, dans clasic, dans popular, dans sportiv, dans modern, dans contemporan, dans de caracter, hip – hop şi street dance. Tinerii iubitori ai dansului înscrişi în competiţie şi-au mai încântat spectatorii şi cu fantezii coregrafice şi dansuri de majorete.

”Este perioada asta, când afară ninge şi e frumos şi toată lumea  visează să fie o stea a dansului şi toţi copiii care sunt steluţe de cristal sunt curaţi, sunt buni. De aici, numele evenimentului. Concursul se adresează tuturor copiilor care îşi doresc să îşi demonstreze calităţile artistice”, a declarat Petrică Radu, profesor coodonator al Cercului de Dans modern de la Palatul Copiilor Bacău şi iniţiator al Concursului Judeţean „Steluţe de cristal”.

Spectacolul oferit de tinerii dansatori, care s-a întins pe durata a mai bine de trei ore, a fost aplaudat cu entuziasm de un public extrem de numeros, format din elevi, profesori, părinţi  şi jurnalişti.

La final, concurenţii au primit medalii şi diplome,  în funcţie de secţiunea şi de categoria de vârstă la care au fost înscrişi.

Mai multe fotografii gasiti A I C I

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web