Concertul “Magia Craciunului ” la Teatrul de Vara ” Radu Beligan”

DSC_0717.800x500Craciunul se apropie, iar Colegiul National de Arta “George Apostu ” a avut minunata idee de a organiza un concert , ca in fiecare an de altfel. Asadar, marti seara , la Teatrul de Vara “Radu Beligan” din Bacau , incepand cu ora 18:00, sala s-a umplut cu spectatori de toate varstele, de la cei mai mici pana la cei mai in varsta, toti veniti pentru a se bucura de un spectacol care la final, a reusit sa aduca in sufletele fiecaruia spiritul Craciunului .

Seara a fost deschisa de orchestra simfonica a Colegiului, urmata apoi de un moment special de balet pregatit de catre elevii colegiului. De asemenea, pe scena si-au facut simtita prezenta si corurile “Brio” si “Armonia” , cvartetul “Dolce” , solisti vocali de muzica usoara si multi altii . Invitatii speciali ai acestui concert au fost  membrii trupei ” Artizan ” .

Dupa cateva ore de muzica buna si distractie , seara a fost incheiata de vocile corului „Armonia” , bucurandu-ne inimile cu traditionalele colinde de Craciun .

Reporter: Elena MUNTEANU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web