“Caravana Moş Crăciun” 2014

DSCF1889Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Bacău, a dat startul celei de-a VIII-a ediţii a proiectului Caravana Moş Crăciun.

Caravana presupune colectarea de resurse financiare, alimente greu perisabile, dulciuri, îmbăcăminte şi jucării provenite din donaţii/sponsorizări, în recipiente special amenajate în supermarketuri și instituții de învățământ şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile – în special copii și vârstnici.

Vineri, 5 decembrie, echipe de voluntari ai Crucii Roșii Bacău au ajuns in orașele Moinești, Onești și Slănic Moldova pentru a face o bucurie copiilor nevoiași de Moș Nicolae. Au fost distribuite pachete cu alimente de baza, jucarii si dulciuri unui numar de peste 80 de familii cu mulți copii. Beneficiarii au fost stabiliți în urma unor anchete sociale, desfășurate în parteneriat cu direcțiile de asistență socială din localitățile menționate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web