Medalii pentru sportivii de la Palatul Copiilor

comunicatjudoSaptamana trecuta in Sala Polivalenta din Tg. Secuiesc , a avut loc traditionala Cupa de Judo, organizată de CSS Târgu Secuiesc, Consiliul Local al municipiului Tg. Secuiesc, DJTS Covasna şi Veres Laszlo PFA . Fiind editia a XVI-a au participat peste 400 de sportivi din intreaga tara din cele aproximativ 40 de cluburi de judo . In urma concursului sportiv , Delegatia Palatului Copiilor condusa de domnul profesor Cruceanu Dorin , a castigat urmatoarele medalii :

Medalia de aur

1. Dănilă David  27 kg U 9

2. Dogaru Alessandro +38 kg

3. Căprioară Alexandru 24 kg

4. Buzduga Sergiu 50kg U 10

5. Varvaroiu Tudor 34 kg

6. Radu Andreea 29 kg U 12

7. Dospinescu Alyia 40 kg

8. Ungureanu Kimberley 48 kg

 

Medalia de argint

1. Parciu Isabela 23 kg U 9

2. Căprioară Alexandru 26  kg

 

Medalia de bronz

1. dor Mark 30 kg U 9

 

Locul 5

1. Cioneag David 38 kg U 12

2. Acatrinei Antonio 38 kg

3. Roşu Cătălin 42 kg

 

“Îmbucurător a fost faptul că cinci sportivi de la grupa mică s-au situat pe locurile fruntaşe, deşi a fost pentru prima oară când au călcat pe tatami într-un meci oficial. A fost o cupă  bine organizată, satisfacţia mea personală rămânând însă faptul că am participat în premieră cu 20 de sportivi, după doi ani de muncă de la iniţiere, şi sunt bucuros în acelasi timp că m-am întors acasă cu 11 medalii, cele mai multe fiind de aur. 

Mulţumesc conducerii Palatului Copiilor pentru sprijinul oferit dar în mod special părinţilor acestor copii pentru încrederea acordată şi pentru eforturile materiale şi financiare făcute ca aceste rezultate să apară”, a declarat antrenorul băcăun Cruceanu Dorin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web