5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor

DSC_3206În fiecare an, pe data de 5 decembrie, sărbătorim “Ziua Internațională a Voluntarilor”, un moment în care recunoaștem contribuția decisivă a voluntarilor la indeplinirea Misiunii  fundamentale a Crucii Roșii Române, aceea de “a preveni si alina suferinta umana in orice imprejurare; de a proteja viata si sanatatea; de a asigura respectul fata de demnitatea umana, fara a face nici o discriminare legata de nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica, atat in caz de conflict armat, cat si in caz de dezastru”.

Cu această ocazie, vineri, 5 decembrie, s-a desfășurat Gala Centrului de voluntariat al Crucii Roșii Române, Filiala Bacău.

Evenimentul, desfășurat la Restaurant Vialux,  a debutat cu  festivitate de premiere a celor mai activi și devotați voluntari pe parcursul anului 2014 și a continuat cu o serie de surprize pentru voluntari, cu ocazia zilei lor. Au participat: Directorul general al Crucii Rosii Romane, Ioan Silviu Lefter, Directorul Crucii Rosii Bacau, Dan Marcel Babliuc, Presedintele Crucii Rosii Bacau, Dumitru Bontas, Viceprimarul municipiului Bacau, Radu Ababei, Primarul municipiului Moinesti, Viorel Ilie, Consilier local Ilie Birzu, Directorul medical al Serviciului de Ambulanta Bacau, Adrian Colibaba, alti membri ai Comitetului de Directie al Crucii Rosii Bacau, angajati si voluntari.

Vă prezentăm lista câștigătorilor:

Premiul  pentru  Voluntarul  Anului – sectiunea Tineret: Smaranda Camber .

Premiul  pentru  Voluntarul  Anului – sectiunea Educatie si Sanatate: Alexandra Cepoi.

Premiul pentru Voluntarul Anului – sectiunea Social: Alina Riglea.

Premiul  pentru  Voluntarul  Anului: Ioana Petrea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web