1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei !

DSC_0393“LA MULTI ANI, ROMANI ! LA MULTI ANI, ROMANIA!” sunt cuvintele pe care le-au auzit astazi bacauanii de toate varstele adunati in Piata Tricolorului din Bacau pentru a urmari ceremonia dedicata acestei zi. Manifestarile au inceput cu discursurile autoritatilor locale si a comandantului Garnizoanei Bacau,Comandor Vrajescu Valerica.  Ansamblul ” Plaiuri Bacauane ” i-a incantat pe cei prezenti cu o suita de dansuri populare, dansuri care au fost primite cu multe aplauze.

In acest an parada militara a  cuprins atat defilarea traditionala cat si cea a tehnicii militare. La parada au  fost prezenti peste 350 de militari apartinand  Bazei 95 Aeriane Bacau , Serviciului Roman de Informatii , Ministerul Afacerilor Interne , Unitatile Militare ale Statului Major al Fortelor Terestre , Serviciul de Protectie si Paza si nu in ultimul rand Crucea Rosie Bacau .

Dupa incheierea manifestarilor,  bacauanii s-au oprit sa faca fotografii cu autospecialele, pentru a avea amintiri . Cei mai fascinati au fost copii care nu au plecat acasa pana nu au facut poze pe blindatele unitatii militare .

 

Reporter: Elena MUNTEANU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web