“Un zambet pentru suflet ” – spectacol caritabil

DSC_0681Sambata, 22 noiembrie 2014, incepand cu ora 17:00, Teatrul de vara ” Radu Beligan” Bacau a fost gazda spectacolului caritabil “Un zambet pentru suflet ” organizat de Asociatia Eminenta Pro Vranceanu si Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau . Scopul acestuia a fost acela de a oferi un zambet copiilor din comuna Godinesti . Ne-am bucurat impreuna de un spectacol inedit de muzica si dans oferit de cei mai talentati tineri ai bacaului .

Seara a fost deschisa de minunatul spectacol al majoretelor de la Colegiul National ” Gheorghe Vranceanu ” Bacau.

Toti cei care au urcat in sambata seara pe scena, au reusit sa aduca zambetul pe buzele copiilor .In cadrul spectacolului au fost invitate coordonatoarele si organizatoarele acestui eveniment – Roxana Sandu si Alina Nita – care au vorbit despre cat de important este sa ajuti pe cei care au cu adevarat nevoie de cineva si cat de important este sa aduci un zambet pe fetele unor copilasi, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna .

Seara a fost incheiata  incheiata cu acordarea unor premii speciale sponsorilor si sustinatorilor acestui spectacol caritabil .

Reporter: Elena MUNTEANU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web