O ALIMENTATIE SANATOASA

DSC_4144

„Ziua Mondială a Alimentaţiei” este sărbătorită în fiecare an în toată lumea pe data de 16 octombrie, marcând şi celebrarea înfiinţării în 1945 a Organizaţiei Mondiale pentru Alimentaţie şi Agricultură, structură ce aparţine de ONU.

          „Ziua Mondială a Alimentaţiei” are scopul de a sensibiliza opinia publică internaţională asupra problemei foametei şi a malnutriţiei în lume şi are ca obiectiv principal combaterea acestui fenomen la nivel global, prin implicarea a cât mai multor persoane.

Anul 2014 a fost declarat anul internaţional al „Fermei de Familie”, iar tema este: „Hrănind lumea, avem grijă de pământ”.

          „Trăieşte sănătos, mănâncă inteligent” este tema activităţii desfăşurate la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Vasilescu Karpen” Bacău cu ocazia Zilei Alimentaţiei.

Au fost discutate cu elevii claselor a 9-a şi a 10-a regulile unei alimentaţii sănătoase.

Elevii coordonaţi de d-na prof. Florea Gabriela au desfăşurat activităţi practice realizând desene tematice, texte tip slogan cu mesaje pro o alimentaţie sănătoasă.

Rezultatele activitatiilor practice ale elevilor sunt expuse în holul de la intrarea în corpul A, pentru a fi văzute și jurizate de elevii colegiului.

 

Inima sănătoasă este viaţa trupului.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web