Maine se alege C.Ș.E la Colegiul Karpen

 voting_tickCa in fiecare an, in aceasta perioada, se fac alegeri in liceele bacauane pentru a se alege Consiliul Școlar al Elevilor. Anul acesta avem patru candidati pentru cele trei functii: presedinte,vicepresedinte si secretar, dar mai bine va lasam sa ii cunoasteti mai bine:

 

1011688_548523448542213_705922964_nDragi elevi si profesori al Colegiului Tehnic “N.V Karpen”. Ma numesc Popa Oana,fac parte din colectivul XI-A iar prin urmare candidez pentru functia de presedinte al Consiliului Elevilor.

Unii ma cunoasteti, altii va intrebati cine sunt.  Am trasaturi relative in ochii celorlalti si mod de gandire schimbator, in functie de persoana si de circumstante. Vreau sa fiu presedinte pentru ca imi pasa, imi pasa de liceu, de voi elevii, de viitorul vostru si de asemenea stiu ca pot reprezenta cu succes  Colegiul Tehnic „N.V Karpen”.

Odata ajunsa presedintele elevilor, vreau sa stiti ca voi fi întotdeauna alaturi de voi.Va voi asculta,voi  intelege problemele si va voi ajuta cat imi sta in putinta .

Vreau sa dam glas ideilor inovative si sa promovam la nivel national si international viitorii elevi de succes. Ca elevi ai acestui liceu vreau sa ne implicam in numar mare   in activitati cat mai diverse si cat mai placute.

 

KIOOOOOOOOOOOOMă numesc Alexandru Gavrilă , fac parte din colectivul clasei a X-a B ,   și candidez pentru poziția de vicepreşedinte al Consiliului Elevilor.
Sunt o persoană sociabilă, calmă şi mă integrez uşor într-un grup nou.  Sper ca răbdarea şi calmul meu să ajute la o bună colaborare în cadrul Consiliului Elevilor şi să ajut la rezolvarea diferitelor conflicte si desfasurarea activitatilor propuse de voi. Pentru mine vor conta foarte mult opinile voastre și dorinţa de a vă implica în activităţile organizate de Consiliul Elevilor.

Îmi doresc ca împreună să contribuim la schimbarea în bine a societatii din care facem parte și să formăm o echipă unită care să se implice și să rezolve toate problemele elevilor

Sunt  Alexandru Gavrilă, candidat pentru poziția de vicepreşedinte al Consiliului Elevilor si contez pe susținerea voastră.Fie ca cel mai bun să câștige !

 

 

 

iuliana GabrielaMa numesc Focsanianu Gabriela-Iuliana  fac parte din colectivul 10-E si candidez pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor. As vrea sa va spun cateva lucruri despre  si de ce vreau sa fiu urmatorul vicepresedinte al elevilor din Karpen.

Vreau sa va reprezint  pentru ca imi pasa, imi pasa de liceu, de voi elevii, de viitorul nostru si de asemenea stiu ca pot reprezenta cu succes Colegiul Tehnic de Comunicatii N.V.Karpen

Vicepresedintele vostru trebuie sa fie responsabil, organizat, flexibil,cu o gandire analitica, devotat voua si cu spirit de echipa. In anul precedent in care am fost eleva acestui liceu am dovedit fata de colegii mei ca detin aceste calitati iar acum vreau sa dovedesc acest lucru si celor ce nu ma cunosc indeajuns de bine.

Odata ajunsa vicepresedintele elevilor, vreau sa stiti ca voi fi întotdeauna alaturi de voi.Va voi asculta, intelege problemele si va voi ajuta cat imi sta in putinta .Ca elevi ai unui liceu tehnic vreau sa ne implicam in numar mare in activitati culturale si social-umanitare cat mai diverse si cat mai placute. Ma incumet sa implor deschiderea portilor catre un viitor mai bun. Vreau sa dam glas ideilor inovative si sa promovam la nivel national si international viitorii tehnicieni de succes.

Demersul catre ceva mai bun e cumplit de anevoios. Sanse sa reziste marilor incercari si marilor intrebari ale cautarii nu au decat cei curajosi,cei puternici,cei valorosi. Deci,haideti sa luptam impreuna!

Impreuna sa facem din liceul nostru un loc special!

VOTEAZA FOCSANIANU GABRIELA-IULIANA,VICEPRESEDINTE!!!

 

10726287_10202795973288177_2058313736_nDragi colegi si profesori ai Colegiului Tehnic de Comunicatii “N.V.Karpen”. Numele meu este Humuta Madalina Andreea , sunt eleva in clasa a11a A si candidez pentru functia de secretar in Cadrul Consiliului Scolar al Elevilor.

Cand spunem Consiliul Elevilor , vorbim de atitudine, responsabilitate, initiativa , respect dar si daruire . Vorbim de elevi care se intalnesc periodic pentru a discuta problemele si dorintele voastre . Pun cap la cap idei si fac un plan pentru a-si atinge obiectivele.

Consider ca sunt potrivita pentru aceasta functie deoarece dobandesc aceste calitati si valori care fac din mine un candidat ideal pentru functia de secretar.

Numai cu ajutorul vostru, pot si putem realiza obicetivele propuse. Va  promit ca aceste cuvinte nu sunt de prisos, ci se vor transforma in fapte!
Sunt Humuta Madalina Andreea si candidez pentru functia de secretar in Cadrul Consiliului Scolar al  Elevilor . Alegerea o puteti face doar voi. Sper sa fie o alegere pe placul tuturor! Va multumesc

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web