Zilele Bacaului la final

DSC_0896Iata-ne ca am ajuns si in ultima zi de sarbatoare in Bacau . Ca si in celelalte doua zile, bacauanii s-au strans in numar foarte mare pentru a se bucura si distra, alaturi de cei dragi.

Startul aceste zile a fost dat de fanfara militara , prin melodioasele interpretari care i-au incantat pe toti . La targul de Procoava atmosfera a fost plina de energie . vizitatorii targului au fost interesati de diferite obiecte artizanale , de face painting  si mai ales s-au adunat pentru a asista la  festivalul  luminii care are loc in fiecare an.

Zilele bacaului au continuat cu orchestra simfonica “ Mihail Jora “ din Bacau care a sustinut un concert intitulat “ Hollywood music “ unde s-au prezentat cele mai bune melodii din filme celebre precum “ Piratii din caraibe “ , “ Titanic “ si multe altele insotite de cele doua ecrane led screen .

Seara a continuat cu un numar de hipnoza a magicianului Augustin . publicul era entuziasmat de numarul facut de acesta si s-a amuzat pe seama celor himnotizati .

In asteptarea concertului sustinut de Pepe , spectatorii au fost incantati cu un numar de step sustinut de un copil de 14 ani din Bacau . Seara s-a incheiat cu zgomotosul concert al lui Pepe . Multi oameni de toate varstele s-au adunat pentru a-l vedea si a-l asculta , bucurandu-se ca acesta a cantat multe melodii noi si care au reaprins numeroase sentimente .

In aceste trei zile Bacaul a fost in mare sarbatoare . Toti bacauanii s-au adunat in centrul orasului pentru a sarbatori alaturi de cei dragi , trei zile de distractie , relaxare si voie buna . Va mai asteptam si la anul , la fel de numerosi , pentru a sarbatori zilele orasului nostru .

Reporter: Elena Madalina MUNTEANU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web