Prima zi de sarbatoare in Bacau

DSC_00061Bacaul este in sarbatoare ! Ieri , 03 octombrie 2014 , a fost prima zi de sarbatoare in Bacau . Toti bacauanii , de toate varstele , ni s-au alaturat noua pentru a se simti bine si a petrece alaturi de cei mai cunoscuti  interpreti . Atmosfera minunata creata la inceput de catre artistii nostrii bacauani a fost mentinuta pana la sfarsit si de catre invitatii de onoare .

 Publicul a fost incantat de toata atmosfera creata . Dansurile ansamblului folcloric ” Ciucurelul ” au reusit sa incante privirile si sufletele spectatorilor si i-au “indemnat”  la dans .  Maria Salaru , alaturi de George Rotaru si alti 4 interpreti iubiti de bacauani , au venit alaturi de noi sa sarbatoareasca Zilele Bacaului si sa ne incante cu minunatele muzici folclorice prea-bine cunoscute de tot romanul .

Dar sufletele si privirile nu ne-au fost atrase doar de melodioasele voci ale interpretilor de muzica populara , ci si de minunatul spectacol creat de magicianului Augustin alaturi de frumoasa sa asistenta .  In schimb tinerii au fost fascinati si de aparitia celor de la Maxim . De asemenea Lidia Buble  si Adrian Sana au reusit sa mentina aceea atmosfera si chiar sa o distinga , sa o faca mai ampla si plina de viata .

Pe langa tot spectacolul creat de interpretii nostrii pe scena din fata Pietei Tricolorului , bacauanii au fost atrasi si de standurile cu bunatati si lucruri artizanale , de la cele mai delicioase dulciuri , ciocolata de tot felul , vata pe bat , faimosii cozonaci maghiari ( Kürtőskalács ) , pana  la calduroasele caciuli de blana , constumatii si obiecte traditionale si nelipsitele bijuterii si tot felul de jucarii . Pe de alta parte , gratarele au sfarait pana tarziu , iar bacauanii nostrii au degustat bunatatile pregatite pentru aceasta zi minunata . Va asteptam si in acest weekend , sambata 04 septembrie si duminica 05 septembrie , alaturi de noi , sa sarbatorim minunatele zile ale Bacaului .

Reporter: Elena Madalina MUNTEANU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web