„Popas printre Generatii” la editia a doua

10560271_960363800646744_6745726290924271391_oPOPAS-ul PRINTRE GENERATII merge mai departe. Pe data de 25 septembrie, de la ora 17:00 la Teatrul de Vara “Radu Beligan” din Bacau, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului caritabil destinat comunitatii bacauane si tuturor celor care au un gand bun pentru semenii lor. Beneficiarul din acest an este Societatea Romana de Cruce Rosie, filiala judeteana Bacau.

Ca si la prima editie, evenimentul va fi marcat de prezenta pe scena a unor nume mari din lumea folclorului romanesc. Nu mai putin de patru generatii de artisti vor canta si vor incanta publicul bacauan cu nestemate ale neamului romanesc, POPAS PRINTRE GENERATII incercand sa readuca in prim plan dragostea fata de cantul, portul si dansul popular romanesc, dar si nevoia de a fi cat mai aproape de semenii nostri, cat mai aproape de cei care au cu adevarat nevoie de o mangaiere, de o alinare si nu in ultimul rand de o mana intinsa intru ajutorare.

Accesul se face pe baza de invitatii care se pot procura contracost fie de la Crucea Rosie, fie de la Ovidiu Drug. Costul unei invitatii este de 50 lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web