Ultimul „Concert pentru suflet” din 2014

02DSC_1363Dragi bacauani, sunteti asteptati miercuri, 3 septembrie, de la ora 18:00 in Parcul Catedralei pentru ca prin magie, muzica si aplauze sa-i spunem ,, la revedere, iti multumim! Vara, ne vedem in 2015” si ,, bun venit, toamna”.
Invaluiti de sunetele clapelor de piane, cu mangaierea viorilor, naiului si a vocilor diafane, copiii si tinerii talentati ai Bacaului va dau intalnire in mijlocul naturii.
Magia paseste tiptil, nici nu observi cand iti intra in suflet, te scoate din lumea reala, te,, calatoreste” in lumea iluzorie, a basmelor, a nevazutului apoi te aduce in real, mai vesel, mai increzator, mai copil… esti magic, esti magie, pentru intreaga familie, Augustin Magicianul.

In final, trupa Feelings va transforma parcul intr-o adevarata sala de concert, intrumentele vor rasuna, vocile vor rasuna, sufletele vor rasuna. Sunt intr-o armonie si sintonie perfecta, cum sa nu-i admiri?! In rasunet este sunetul, in oameni este bunatatea, in privire este iubirea, in muzica este insasi Viata.
Reprezentanții ONG-urilor băcăuane vor fi, de asemenea, prezenți în Parcul Catedralei, reuniți în Târgul handmade pentru suflet de unde băcăuanii pot achiziționa produse artizanale realizate de beneficiarii celor dintâi, banii rezultați din vânzări urmând să se întoarcă la aceștia.

Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web