Antreneaza-ti mintea pentru a vedea binele in orice

IMG_1772

Pastrand starea ludica de la activitatea anterioara “Amintiri din copilarie”, seniroii si tinerii au fost provocati la un joc de trezire a unor simturi si aptitudini specific unui om activ fizic si cerebral/mental. Dorinta de joc nu se pierde odata cu trecerea timpului, asa ca e binevenita o astfel de activitate antrenanata. Ea presupune lucrul in echipa, deci formarea unor echipe mixte de seniori si adolescenti. Membrii echipele isi vor testa puterea de convingere a colegilor de a alege, din multitudinea de variante puse la dispozitie de catre toti partenerii europeni ai proiectului, cinci imagini pe care sa le construiasca ca e-puzzle in cel mai scurt timp. Spiritul de competitie crestea pe masura ce unii “adversari” strigau pentru a anunta ca au mai epuizat, ca au finalizat executia cate unui e-puzzle.

Cu totii au fost foarte entuziasmati ca au colaborat  foarte bine neexistand bariere de comunicare datorita diferentei de varsta. Rasplata castigatorilor, de fapt a tuturor participantilor, a fost o calda imbratisare si un martisor manual de tip Fimo, acordat din toata inima de catre organizatori.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web