Pornind de la ideea de alimentație și având întrebări legate de modul în care ne hrănim, am găsit o abordare care să creeze o punte de legatura dintre mediul generatia tanara si cea a seniorilor: retetele taditionale, gustate de sarbatori in familiile fiecarui roman! Prin urmare, am rugat pe doamnele gospodine de la club 60+ sa ne recomade 3 retete traditionale romanesti care sa promoveze atat ideea de alimentatie sanatoasa, cat si aceea de legatura intergenerationala. O data retele primite, elevi de la clasa a X-a F (specializarea banqueting) au gatit dupa instructiunile bunicutelor adoptive de la 60+, au aranjat mesele din cantina dupa regulile invatate in cadrul modulelor de specialitate si astfel, au transformat pentru 2 ore cantina liceului in ”Restaurantul amintirilor” .
In cadrul acestui restaurant simbolic, perechi de seniori de la club 60+ si elevi din caminul colegiului s-au putut bucura de preparatele gatite de colegii lor de la clasa a X-a F si au putut depana si savura amintiri de familie impartasite de invitatii de la club 60 +.
Aici aveti si filmuletul
