Proiectul “Concert pentru suflet” la al cincilea sezon

10486656_667900133291563_9057662524085578191_nExperienta ,,vorbeste” prin: succesul a peste 24 de concerte în aer liber, 400 de spectatori prezenti la fiecare concert, 150 elevi, studenti si absolventi implicati, formatii consacrate, solisti cu renume, si implicarea comunitatii.
Al cincilea an de concerte, cu biletul de intrare : APLAUZE! Debuteaza:
Miercuri, 9 iulie 2014, de la orele 19.30, în Parcul Catedralei din Bacău e timpul să dăm din nou sufletului ce-i al lui! Prin primul eveniment dintr-o serie de cel puțin trei pe care noi, Salonul de Piane, le propunem tuturor băcăuanilor, în cadrul proiectului CONCERT PENTRU SUFLET, ajuns la cea de-a V-a ediție.
Iar pentru că proiectul rămâne unul dintre preferatele noastre si ale elevilor implicati, ne dorim a fi și unul al mulțumirii aduse tuturor celor care, din 2010 până în prezent, au fost pe aceeași frecvență a sufletului cu noi. Mulțumire față de toți cei care au venit cu sufletul, prin muzică, pe scenă, pentru a dărui, mulțumire față de cei care au venit cu sufletul în Parc pentru a primi și, nu în ultimul rând, mulțumire față de toți cei care au susținut prin diferite modalități proiectul ”CONCERT PENTRU SUFLET”.
Vom face aceasta prin invitați speciali, elevi și absolvenți ai Colegiului Național de Artă ”George Apostu” din Bacău dar nu numai, artiști consacrați sau în devenire, prin veselie, surprize și, desigur, prin muzică de/din/pentru suflet. Vor deschide seara tinerii frumoși și talentați de la formația PLAYLIST, iar de pe scenă nu vor lipsi PIANUL, vioara, flautul si alte instrumente.
Această ediție, pentru a putea fi însă cu adevărat o MULȚUMIRE, este și una a invitației de a ne fi aproape prin susținerea proiectului ”CONCERT PENTRU SUFLET”.

Vă mulțumim și vă așteptăm să dăm sufletului ce-i aparține!

,,Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Mioara Iacob, implementat de Salonul de Piane cu suport financiar de la Primăria Bacău (prin Legea 350/ 2001) privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local), cu sprijin si sustinere de la Madalina Rotaru ,Alin Madalin Giurea, Florin Iacob, Iulian Anitei, Grafit Invest Bacău și în parteneriat cu Colegiul Național de Artă ”George Apostu” Bacău, Teatrul Municipal ”Bacovia”, Asociația ”Betania” Bacău, Ziarul de Bacău, 1 TV Bacău, Riverflow, Deșteptarea, Adevărul, Euro TV Bacău, Ferma Politică, Inima Bacăului, Contrasens, Adolescența Bacău, Megabacău, Bacău.Net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web