Voluntari din America, in vizita de lucru la Bacău

voluntari SUAIn perioada 30 iunie – 4 iulie 2014  – Asociaţia Habitat for Humanity Comăneşti va găzdui o echipă de 16 voluntari din SUA, care va lucra la construcţia unei case pentru o familie de vârstnici cu dizabilităţi din comună Nicolae Băcescu, Judeţul Bacău.

Voluntarii americani cu vârste cuprinse între 17- 74 ani, au venit la Bacău prin programul Global Village, program Habitat for Humanity, de găzduire a voluntarilor din întreaga lume care vin în România pentru a ajuta familiile în nevoie să-şi îmbunătăţească condiţiile de locuire.

Această echipă va lucra cot la cot cu voluntarii băcăuani, timp de 5 zile, ajutând familia Biur să aibă o casă în care să-şi trăiască liniştiţi bătrâneţile. Proiectul “Niciodată nu e prea târziu!” este implementat de Habitat for Humanity Comăneşti în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău.

Cei 16 voluntari vor efectua următoarele tipuri de lucrări: vor turna beton, vor monta cofraje, vor face etrieri pentru structura de rezistenţă.

“ Suntem foarte bucurosi sa fim aici in Bacau sa lucram impreuna cu Habitat for Humanity Comanesti, sa ajutam comunitatea sa construiasca locuinte decente. Nu doar ca am intalnit oameni minunati dar am avut ocazia sa admiram minunatele peisaje ale Romaniei” declara Ron Baesler, unul dintre voluntarii americani.

Totodată lansăm invitaţia tuturor celor care vor să susţină această familie, în orice mod posibil, de a ni se alătură în acest proiect îndrăzneţ. Orice tip de ajutor va contribui la schimbarea vieţii acestor oameni. “Niciodată nu e prea târziu” pentru o faptă bună!

Mai multe detalii gasiti si pe  www.habitatcomanesti.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web