Bilanţ şi premii YouthBank

 IMG_6120Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean a devenit miercuri, 18 iunie, sediul tinerilor cu idei şi proiecte din cadrul programului YoutBank. Iniţiatorii celor 9 proiecte câştigătoare, din cele 40 participante, au fost invitaţi să povestească modul cum au gândit şi proiectat fiecare concept care în final a fost câştigător.

        De la Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu Karpen Bacău au fost prezenţi câştigătorii proiectului Învinge-te pe tine însuţi, proiect depus de Consiliul Şcolar al Elevilor. Aceştia au propus un campionat de tenis de masă care să fie accesibil atât elevilor apţi pentru efort fizic dar şi celor cu dizabilităţi.

Din echipa karpeniană au făcut parte: Gabriel Iancu din clasa XI E, Gavrilă Alexandru IX B, Popa Oana X A, Solomon Mihaela XI C, Mitrofan Otilia XI J şi Ciobanu Mihai XI D. Aceştia au fost atenţi îndrumaţi de către prof Mihaela Turcu.

Trebuie precizat aici şi contribuţia adusă de Fundaţia Comunitară Bacău care a participat cu suma de 7.500 lei pentru toate cele 9 proiecte victorioase.

Toţi câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi încurajaţi să mai participle la astfel de programe şi binenţeles să sprijine şi pe alţii să înveţe să creeze proiecte care să aducă beneficii comunităţii.

Echipa de la Colegiul NV Karpen a beneficiat şi de contribuţia substaţială a Asociaţiei Karpen 2010.

YouthBank este un program de educație și antreprenoriat social, organizat la nivel național de ARC-Asociația pentru Relații Comunitare, coordonat la nivel local de Fundația Comunitară Bacău. Programul este implementat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, fiind susținut la nivel local de Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web