FII VOLUNTAR

DSC_0332

Organizaţia HABITAT FOR HUMANITY din Comăneşti a împlinit 10 ani. Şi nu oricum, ci cu succes în a ajuta oamenii şi mai ales în a-i învaţa oamenii să se ajute între ei prin ceea ce se cheamă VOLUNTARIAT.

Astăzi la Moineşti au fost înmânate cheile la încă 4 familii în prezenţa emoţionaţilor beneficiari, dar şi al sponsorilor, donatorilor, autorităţilor locale dar şi al politicienilor. Totodată a fost sărbătorită şi cifra rotundă de 40. Cifră ce reprezintă numărul de case construite în Comăneşti în cei 10 ani de activitate.

FELICITĂRI conducerii organizaţiei HABITAT FOR HUMANITY din Comaneşti şi felicitării voluntarilor fără de care nu se pot realiza proiectele.

Vă las să vedeţi fotografiile  şi să vă invităm să deveniţi VOLUNTAR. O activitate de care poţi sa fi mândru oricând, dar mai ales o activitate de care eşti întrebat din ce în ce mai des la angajare (aşa cum se procedează în Occident).

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web