O elevă din Bacău, vicecampioană la judo

judoSâmbătă, 7 iunie, a avut loc la Techirghiol finala CN de judo U12, etapă care a reunit peste 400 de copii. Echipa calificată a Palatului Copiilor Bacău, pregătită de antrenorul Dorin Cruceanu, a fost reprezentată de patru sportivi: Radu Andreea 29kg, Dospinescu Alyia 44kg, Ungureanu Kimberley 48kg şi Stan Alexandru 38kg.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Radu Andreea, care s-a clasat pe podium ca vicecampioană a României la categoria 29 kg, după cinci meciuri căştigate la ippon în primele 30 de secunde ale timpului de luptă, finala pierzând-o dupa anularea unui Wazari de către arbitrii competiţiei. Ungureanu Kimberley, deşi adusă de la grupa de începători cu două luni în urmă, a ratat medalia de bronz la 30 de secunde de final. Singurul băiat, Stan Alexandru, a luat locul 7 câştigând meciuri cu sportivi mult mai experimentaţi, alături de Dospinescu Alyia care a plecat acasă cu un important bagaj de experienţă.

“Este munca lor, orele istovitoare la antrenament i-au propulsat dupa părerea mea cu cel puţin un an înainte. Este şi prima medalie pentru mine ca antrenor ceea ce mă face bucuros şi mulţumit că rezultatele muncii au început să apară. O felicit sincer pentru asta. Chiar dacă a pierdut medalia de aur, pentru mine Radu Andreea e campioana, cel puţin a arătat asta prin conştienciozitatea şi disciplina de care a dat dovadă şi sper să fie un exemplu pentru ceilalţi copii. Mulţumesc conducerii şi  tuturor părinţilor pentru tot sprijinul acordat anul acesta şi sper ca la anul să fim şi mai buni”, a declarat Dorin Cruceanu, antrenor al Palatului Copiilor Bacău.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web