EXPRESS YOURSELF!

DSC_0069Proiectul “Express Yourself!” derulat de catre Asociatia “Mie Imi Pasa!” si finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune,  Actiunea 1.2 “Initiative ale tinerilor” a ajuns la final. Dupa 10 luni de activitati, in care tinerii liceeni au participat la ateliere “tineri pentru tineri” de public speaking, informatica, limba engleza, teatru, muzica, dans si art&craft, a venit momentul sa se exprime liber in cadrul unui spectacol ce s-a desfasurat in Arena Mall.

Purtand tricouri personalizate cu mesaje impotriva discriminarii, tinerii au captat atentia publicului prin intermediul unui flashmob, o expozitie PhotoVoice si un targ de obiecte handmade, urmate de un concert in care s-au imbinat muzica usoara, folk, rock, dar si rapp si beatbox. Tot lupta impotriva discriminarii a fost si tema Teatrului Forum in care publicul a fost invitat sa se implice in mod direct spre rezolvarea conflictului dintre opresor si opresat. Invitatii speciali ai evenimentului au fost trupele bacauane Reflections si NoName.

Voluntarii participant la proiect au impartit baloane inscriptionate cu sigla programului Tineret in Actiune si i-au incantat pe cei mici confectionandu-le figurine din baloane modelabile. Evenimentul, ca si intregul proiect, a demonstrat ca educatia nonformala vine in sprijinul tinerilor, ajutandu-i sa se descopere si sa se exprime liber.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web