,,UN COPIL E BUCURIE !”

catsDe 1 iunie, anul acesta, în Parcul Cancicov, în intervalul orelor 13:00 -21:00, Asociația Un Zâmbet Bacău in parteneriat cu Parohia Ortodoxă Lazaret desfășoară o serie de activități artistice și jocuri interactive, sub egida, “Un copil e bucurie!”, pentru a marca Ziua Copilului născut si nenăscut, împreună cu voluntarii entuziaști și dornici de a le oferi momente speciale și multe surprize copiilor, într-un cadru nonformal.

Copiii se pot bucura de o zi specială printre baloane din săpun, brățări împletite, chipuri pictate, ateliere de creație și jocuri, personaje din baloane.

În acest cadru festiv, are loc, totodată, lansarea activităților de vară din cadrul Centrului de Educație Alternativă FINGERPRINT. Părinții pot alege să ofere copiilor o alternativă de petrecere a timpului liber pe perioada verii, într-un cadru prietenos, prin înscrierea acestora la atelierele noastre.

De asemenea, voluntarii au pregatit un moment artistic deosebit pentru a pune accent pe conştientizarea efectelor dramatice ale avortului, atât la nivel personal cât şi la nivelul societăţii, în ţara noastră înregistrându-se cote alarmante. Copiii nenăscuţi au dreptul la viaţă!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web