ECO SCOALA la raport

DSC_0329

Colegiul NV Karpen a trecut prin emotia reevaluarii pentru a putea pastra Steagul Verde. Steag ce certifica implicarea cadrelor didactice dar mai ales a elevilor pentru pastrarea unui mediu curat.  Practic  o data la doi ani  se reface legamantul cu natura. Au fost prezenti din partea Centrului Carpato Danubian  de Geoecologie  presedintele Cornelia Dinca  si vicepresedintele Petru Dinca iar din Bacau coordonatorul zonal  Maria Ionos.

Evaluatorii au fost impresionati de evolutia liceului, acesta devenind tot mai verde si de implicarea elevilor in selectarea deseurilor, plantarea copacilor. De altfel comisia era la zi cu toate activitatile ecologice de pe siteul www.ctcnvk.ro sectiunea proiecte.

ECO Scoala este o titulatura acordata scolilor, coordonata de Centrul Carpato- Danubian de Geoecologie – Romania la nivel National, organizatie neguvernamentala ce furnizeaza programe educationale de calitate, in scopul unui mediu sustenabil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web