Noaptea Interact – 17 mai 2014

10256056_4196410805360_3837572639893376153_oIn cadrul Săptămânii naționale a voluntariatului, Interact Club Bacău vine cu o propunere de activitate inedită. “Noaptea Interact” constă într-o serie de 15 ateliere (workshops) în care participanții au ocazia să învețe ceva nou, în 50 de minute.

Timp de 5 ore vor avea loc ateliere in 5 locații diferite din Bacău, iar tu te poți înscrie la oricare dintre ele.

Nu rata ocazia de a avea parte de o experiență unică, de a învăța cuvinte din 6 limbi diferite, de a-ți invinge teama de a vorbi în public sau de a cânta la instrumentul la care ai visat mereu! Te așteptăm cu drag alaturi de echipa Interact și de traineri minunati.

Voluntarii Interact vor fi prezenți la Târgul Voluntarilor de vineri, 16 mai. Puteți completa și acolo formulare de înscriere, în cazul în care au mai ramas locuri la atelierul respectiv.

ATENȚIE! Intrarea se face doar pe bază de înscriere, iar locurile sunt limitate. Doritorii pot alege atelierele la care doresc să participe accesând link-ul urmator, unde găsiți și programul evenimentului:

https://www.surveymonkey.com/s/HWN9XRP

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu YouthBank Bacau și Fundația Comunitară Bacău.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web