I.D. Fest schimbă !

fest2I.D. Fest, Festivalul Național de Teatru pentru Tineri din Bacău, organizat în totalitate de elevi de liceu, a ajuns anul acesta la cea de-a XV-a ediție, ce va începe pe 14 iulie. Pentru că este un număr semnificativ, festivalul aduce schimbări la fel de semnificative, începând cu modificarea profilului, din limba engleză în limba română, și până la introducerea unor noi secțiuni în concurs.

Această trecere către un nou nivel aduce cu sine, pe lângă secțiunea adresată trupelor de liceeni, cea de One Man Show (secțiune de monoloage) și cea de Dramaturgie – secțiune în care adolescenții pot trimite scenarii de teatru scrise de ei, pentru a fi regizate de un juriu profesionist.

Festivalul se va desfășura anul acesta sub sloganul  ”I.D. Fest schimbă!”, tocmai pentru a evidenția evoluția evenimentului ca și întreg, având ca scop final educarea prin cultură a viitoarelor generații și pregătirea unor tineri actori amatori din toată țara. Deși se schimbă multe aspecte, jurizarea și atelierele vor fi organizate sub aceleași auspicii profesioniste.

Așadar, începând cu 14 iulie, I.D. Fest revine pe scena Teatrului Municipal George Bacovia  cu cea de-a cincisprezecea ediție, intrarea la spectacole fiind liberă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web