Bacaul pe locul I, la ”Cupa Moldovei” la karting

cupaloc1Elevi din nouă județe din Sud – Est-ul României au concurat în perioada 2 – 3 mai 2014, în Bacău, la prima ediție a Concursului Interjudețean de Educație rutieră și Karting, organizat de Palatul Copiilor Bacău, la Pista de Karting ”Speed Park”.

 La startul competiției s-au aliniat concurenți cu vârste între 6 și 16 din Bacău, Brăila, Pitești, Adjud, Roman, Suceva, Vaslui, Iași, Tg.Ocna și Sfântu Gheorghe, care frecventează cursurile cercurilor de educație rutieră și karting la Palatele și Cluburile copiilor.

La finalul celor două zile de concurs, locul I, pe echipe, a fost ocupat de Palatul Copiilor Bacău – prin echipajul condus de prof. Eugen Diac, urmat imediat pe podium de echipajul de la Palatul Copiilor Brăila (locul II), antrenat de prof. George Prisecaru, și de Palatul Copiilor Pitești (locul III), pregătit de prof. Cristina Mihai.

Echipajul băcăuan clasat pe locul întâi a fost format din elevii Teodor Damaschin (Pufo, 6 – 9 ani), Mihai Solomon (Mini, 10 – 12 ani) și Laura – Nicoleta Costin (Cadeți, 13 – 16 ani).

Concursul Interjudețean de Educație rutieră și Karting ”Cupa Moldovei” este un proiect inițiat de Cercul de Educație rutieră și Karting al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de profesorul Eugen Diac.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web