A inceput “Cupa Moldovei” la karting

DSC_0449Astazi, putin dupa ora 12 a avut loc la Complexul “Speed Park” Bacau, deschiderea oficiala a Concursului Interjudețean de Educație rutieră și Karting ”Cupa Moldovei”. Concursul se adresează elevilor cu vârste între 6 și 16 ani, care frecventează cercurile de profil din instituțiile de învățământ nonformal. Acesta a debutat de la ora 13 cu o proba de indemanare cu bicicleta in poligon,urmand ca dupa ora 16:30 sa se mearga si la proba de indemanare cu kartul in poligon.

”În toată zona de est a României nu există o astfel de competiție, și, în același timp, în Bacău există singura pistă de karting omologată din zona Moldovei. De aceea am vrut să organizez acest concurs, a fost şi plăcerea mea și m-am bucurat să primesc sprijin pentru a duce proiectul la îndeplinirea atât din partea conducerii Palatului Copiilor Bacău, domnul director Radu Ghiciușcă, cât și din partea domnului Eduard Nunu, proprietarul Complexului «Speed Park», şi a domnilor Adrian Tuluc şi Petru Secaci, preşedintele şi, respectiv, directorul Automobil Clubul Român (ACR) – Sucursala Județeană Bacău. Educația rutieră înseamnă educația pentru a trăi”, a declarat prof. Eugen Diac, coordonatorul Cercului de Educație rutieră și Karting al Palatului Copiilor Bacău, și inițiatorul concursului.

Concurenţii vor primi în final diplome, medalii și cupe cu însemnele competiției.

Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web