„Mozaic RadioShow” La Radio Adolescenta

  1536586_465020856962684_3633725943615891771_n Incepand din aceasta saptamana, in fiecare marti de la ora 21, gazdele voastre Eskat si Edward Raenbow, vor fi prezenti in urechile ascultatorilor cu ajutorul echipei de la Radio Adolescenta.

  “Mozaic este un concept de fuziune a mai multor stiluri muzicale.

Mozaic reprezinta fuziunea muzicii cu pictura,sculptura dar si  instinctul primar pentru armonie,echilibru,ritm,distractie,music feeling,experienta misteriosului dar si a imaginatiei. Noul mod de a te distra. Un amestec sinergistic de underground si mainstream music.”

Bazele proiectului s-au pus in Ianuarie 2014, fiind conceput de Horatio, avand ca scop introducerea muzicii electronice non-comerciale in randul Bacauanilor. Momentan,Mozaic-ul ii are membrii pe Eskat si Edward Raenbow ,doi dj axati pe EDM Music , proiectul urmand sa se extinda odata cu cresterea popularitatii.

Daca vreti sa aflati mai multe despre ei dar si despre muzica mixata de acestia ascultati emisiunea lor in fiecare marti de la ora 21:00 la Radio Adolescenta sau accesati pagina lor de Facebook .

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web