TomorrowLand Theme Party

tomorrowland theme party afis1Mozaic Events organizeaza prima petrecere tematica din Bacau, avand ca inspiratie festivalul Tomorrowland. Evenimentul va avea loc pe data de 10 mai 2014, la ultimul etaj al cladirii S.I.F. Moldova.

            Cei doi dj de la Mozaic Events, EsKaT respectiv Edward Raenbow vor incerca sa comprime 3 zile de festival intr-o singura seara abordand mai multe stiluri muzicale pentru a iesi o noapte perfecta. Nu vor lipsi efectele de lumini si nici vestitele bastonase luminoase care vor fi distribuite gratuit celor ce vor participa la eveniment. Acest event este primul dintr-un lant de petreceri ce le au in proiect cei de la Mozaic pentru anul 2014, urmand petreceri la piscine si desigur in alte locatii secrete ce asteapta sa fie dezvaluite. Spiritul de petrecere si apropierea de public prin muzica lor, EsKaT si Edward Raenbow promit un lant de petreceri incendiare alaturi de cativa invitati surpriza.

Intrarea este libera pentru toata lumea in limita locurilor disponibile din sala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web